Wednesday, February 12, 2014

#5: Singapore Airshow 2014 dan Nutriferon

Biiznillah...

Salam Sayang..cewah...bersiaran dari Room 311, Changi Cove, Singapore. Sorang-sorang je dalam bilik...huhuhuhu..sedih ai...sebenarnya ai tengah 'keluar stesen' ke Singapore sempena Singapore Airshow 2014 di Changi Exhibition Centre. Acara di mana berhimpunnya pengurus-pengurus tegar dalam industry aeroangkasa dan pertahanan. Ada - ..- ok banyak la juga syarikat-syarikat antarabangsa yang terlibat. Mata ai pun berpinau gak baca nama-nama syarikat yang amat banyak ni..Tak tau laa macam mana gaya kalau berjalan esok kat situ ;-)

kredit gambar di website

Misi ai di sini?Oh, jalan-jalan saja. Ambil idea baru dengan teknologi terkini yang ada dalam bidang aeroangkasa nih. Nak tengok sistem bagaimana orang-orang lain pakai untuk mengurus sistem maklumat mereka. Mana yang baik, kita ambil. hihihi

Persediaan utama ai ke sini (selain cari dan gali info tentang pameran ini) ialah ambil sepeket nutriferon malam tadi. Nak bagi kuat sikit imun dalam badan. Maklumlah, pergi tempat baru. Mana nak tau buatnya ada masalah kesihatan dengan perubahan cuaca dan keadaan bagai..Yang penting, persediaan dah buat. siaapp!

Nutriferon

Setiap minggu ai amik Nutriferon nih. Sebab sihat kan (alhamdulillah..)...ambil sekali seminggu cukup. Kalau tak sihat, baru boleh ambil dengan kerap. Kanak-kanak pun boleh ambil, tapi ada dos-dos yang tertentu. Nanti sampai topik nutriferon, ai cerita panjang lebar. Kalau tak sabar nak tau, contact saja ai seperti dibawah:

Farisya @ Opie
Emel: faunzshoppe@gmail.com
SMS | Whatsapp : +6 012 3198354

**************************************************
Fadhilat Asma'ul Husna - Al Waarits (Maha Pewaris; The Heir / The Inheritor of All)

Untuk urusan lebih berjalan lancar, maka hendaklah pada setiap malam berzikir dengan zikir ini sebanyak 707X. Insya Allah, berkat zikir ini Allah akan memberi petunjuk sehingga usaha kita akan berhasil dengan baik dan memberangsangkan.

#4: WORDLESS WEDNESDAY: SET HAMIL SHAKLEE



Exclusive consultation...;-)

Farisya @ Opie
SID: 912713
SMS / Whatsapp : 012-3198354

**************************************************
Fadhilat Asma'ul Husna - Ar Rasyiid (Maha Pandai; The Guide / Infallible Teacher And Knower)

Walaupun kita tergolong didalam golongan yang cerdas otak, namun biasakanlah zikir ini sebanyak mungkin. Nescaya otak kita akan menjadi bertambah cerdas.

There was an error in this gadget