Monday, August 4, 2014

#9: Shaklee Effect di musim raya saya....

Bismillah...

Salam Aidil fitri untuk readers semua!!

Dah habis minggu pertama Aidil fitri ... Seronok seronok!...Cuti kan, mana la tak seronoknya... plus berjumpa sanak saudara ..  bergurau senda... *hmmm...rasa nak cuti lagi ;-))

Yang paling best, dapat lihat lebih banyak kesan Shaklee a.k.a. Shaklee Effect dalam keluarga saya. Allah Allahuakbar... tidak ada yang lebih menggembirakan hati kita kalau apa yang kita beri tuh menggembirakan hati orang kan? ;-)

Ceritera 1:
~Abang rasa sihat la sepanjang puasa nih. Takde la rasa lemah sangat macam selalu. Eh, beli lagi CoQ tu. First time cukup sebulan ni setiap hari abang ambil.





Ceritera 2:


~Yong, masa sahur Macu minum ESP je. Kadang-kadang campur dengan Milo atau Horlick ke..tahan sampai petang. Takde pun rasa lapar ke lemah ke. Eeee, bagus lah!









Ceritera 3:

~Kak Long, macamana Abang Lan masa bulan pose neh? Kencing manehnya dah ok ker? (* Baca gaya loghat Perak)
# Eh haáh...Ok dah sikit. Sejak dah amik Shaklee yang kakyong bagi tuh, dah elok lah. Kalau tak tu, sikit-sikit nak pitam. Puasa kali ni ok sikit. Gulanya pun takde la tinggi sangat dah.



Nak ceritera lagi ker? hehehe..cukup lah 3 dulu...atau cukup lah 3 saja...* dalam Islam, afdhalnya 3 kan? hihihihi.... 

Yang penting, bukan sekadar saya nak menjual produk..bukan sekadar saya nak berbisnes...tapi yang utamanya, saya nak semua orang, baik yang dikalangan keluarga atau tidak, merasai kebaikan daripada Shaklee ni. 

*Lepas tu dapat statement dalam WA: Pastikan ia halal.....
Ehem, bab halal kita cerita di entry yang lain ok.. lalalalalalallalala.....



Hubungi:
012-3198354 (Farisya)
SID ID: 912713

COD: Kampung Melayu Subang / Kajang
POS: Nationwide

**************************************************
Fadhilat Asma'ul Husna - Al Muhaimin (Maha Pelindung; Maha Penjaga; Maha Pengawal serta Mengawasi)

Sesiapa yang solat 2 rakaat selepas mandi dan membaca nama ini 100 kali dengan ikhlas maka Allah s.w.t. akan menyucikan jasmaninya sebagaimana rohaninya; 
Allah s.w.t. juga akan memberikan kefahaman mengenai perkara yang tidak jelas kepadanya jika nama ini dibacanak sebanyak 115 kali.

No comments:

Post a Comment

Jom Komen! ;-)

There was an error in this gadget