Tuesday, February 16, 2016

#46: Resepi Teh Ais versi Hipster!

Biiznillah...

Nak tau tak sekarang dah ada teh ais versi hipster? Bukan setakat gelas dia yang hipster...tapi bahan-bahan dia juga boleh kategori hipster tau! Dengan kandungan dia yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi...kelebihan yang ada pun sangat tersendiri. Extra bonus: minum masa cuaca panas. Memmmmaaanggg...taktau nak gambarkan nikmatnya...fuh!

performance drink shaklee
Hipster Tea 1


Post asal adalah di sini. Tapi sini juga saya share video tu okeh!

video
 Resepi Teh Ais Hipster Shaklee


Sempat tak salin resepinya?..yang ni memang takde jual kat kedai ye...memang direka khas untuk buat sendiri kat umah...hihihi

Bahan-bahan:
1 peket Energy Tea Shaklee
3 sudu besar Performance Drink Shaklee
1/2 gelas air panas
1 gelas air masak
Beberapa kiub ais

Cara-cara:
1- Larutkan Energy Tea Shaklee dengan air panas.
2- Masukkan ke dalam gelas hipster. Masukkan juga kiub ais.
3- Larutkan Performance Drink dengan air masak.
4- Campurkan larutan Performance Drink ke dalam larutan Energy Tea tadi.
5- Sedia untuk diminum.

Kebaikan:
(eh, ada ke bila kita baca resepi kat blog orang dia letak kebaikan sekali?..blog owner ni memang lain dari yang lain ;-p))

a) Performance Drink Shaklee
- Menjadikan badan lebih cergas
- Badan menjadi kurang penat
- Minuman mengandungi kurang gula
- Merupakan isotonik tanpa gas

b) Energy Tea Shaklee
- Meningkatkan metabolisme badan
- Membakar lemak di dalam badan
- Tinggi antioksida
- Merupakan energy booster yang baik

Nak tau ye ke tidak kebaikan dan kenikmatan macam tu, klik sini untuk cuba.


 Jom, try secewe!!

*************************************************************

 Borak-borak Sihat: 
012-3198354 (Farisya) 013-3528860 (Nasrul) 
SID ID: 912713 
COD: Kampung Melayu Subang / Kota Damansara / Kajang 
POS: Nationwide

 **************************************************
Fadhilat Asma'ul Husna - Al Jaliil (Maha Mulia)
Dialah Tuhan yang agung dan perkasa.
Kekuatan-Nya dan kebesaran-Nya, keabadian-Nya tidak mempunyai persamaan dengan mana-mana tenaga, perkara atau masa.

No comments:

Post a Comment

Jom Komen! ;-)

There was an error in this gadget