Tuesday, September 9, 2014

#16: Apa yang anda tidak akan dapat daripada Shaklee...

Bismillah...

Setiap kali kami, pengedar-pengedar bebas Shaklee @ SID, membuat sharing pasal produk Shaklee, pasti perkara-perkara positif saja yang kami bagitahu. Sebab kita nak sharing benda yang baik, bukan nak orang dapat benda tak baik. Kita nak sebarkan aura positif jer ;-)Tapi ada benda yang produk Shaklee tak boleh bagi kesan sebagaimana yang pembeli hendak - yang tidak SID-SID ini bagitahu kepada mereka.

Produk SHAKLEE ... sememangnya tak boleh nak bagi efek seperti ini:

Ubah gender?

Atau,

Wajah nampak 25 tahun...TUA??
Atau,

Muka tirus jadi bentuk segi?
Atau,

Mata bujur jadi mata dalam?

*Cukuplah dulu banyak ni. Letak banyak-banyak memang buat gelihati betul ;-)...Caption gambar sekadar menerangkan satu jenis keadaan je. Kalau ada perubahan yang lebih daripada caption, boleh la ditambah sendiri ;-)

Walaupun kami boleh suggest produk terbaik kami seperti Vivix dan
Shaklee Collagen Powder

Collagen, dan banyak testimonial yang memberi kesan yang baik itu ini, telur bagai dikupas lah, kulit licin lincau lah, kulit gebu gebas lah....tetapi MEMANG kami tak boleh bagi efek seperti yang di atas.

Produk Shaklee tak dapat nak merubah ciptaan yang Allah bagi tu...tapi semestinya produk Shaklee dapat memperbaiki ciptaan itu ke arah yang lebih baik.


Antara testimonial pasal SCP @ Shaklee Collagen Powder:






















Akhir kata, kalau nak jadi keadaan yang kita hendak sekalipun, jangan lah sampai mengubah ciptaan Allah. Buruk benor  kekdahnya! hihihihi *Macamana lah diorang ni ada idea buat keje-keje transform nih. Memang jadi keje betul. Nasib baik kelakar ;-D

*Siapa yang nak cuba Shaklee Collagen Powder tadi? Klik gambar di bawah ye...TQVM ;-)



Hubungi:
012-3198354 (Farisya)
SID ID: 912713

COD: Kampung Melayu Subang / Kajang
POS: Nationwide

**************************************************
Fadhilat Asma'ul Husna - Al Khaaliq (Maha Pencipta)

Sesiapa yang membaca nama ini 100 kali selama 7 hari, maka dia akan dibebaskan daripada seemua kesusahan; Insya Allah.

No comments:

Post a Comment

Jom Komen! ;-)

There was an error in this gadget