Saturday, June 13, 2015

#27: Pengedar Shaklee Area Kampung Melayu Subang, Selangor.

Biiznillah…

Secara rasminya (awatlaaa kami tak war-war dari awal dolu-dolu…hehehe), saya dan suami merupakan Shaklee Independent Distributor (SID) atau nama lainnya, Pengedar Bebas Shaklee untuk kawasan Kampung Melayu Subang. Kampung Melayu Subang merupakan daerah di bawah pentadbiran Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) @ berada di dalam kawasan Mukim Sungai Buloh 2 @ di dalam kawasan Parlimen Subang.



Apa yang anda dapat daripada kami?

Sudah tentunya:
-          Khidmat nasihat mengenai produk yang dapat memberikan manfaat untuk menjawab permasalahan anda, insya Allah
-          Belian produk secara COD; anda bayar dan dapat produk serta-merta (tak perlu tunggu posmen datang..hehe)
-          Daftar menjadi ahli Shaklee dan nikmati manfaat2 yang hebat!
-          Support group yang berpanjangan; bukan semestinya atas dasar bisnes, tetapi lebih kepada ukhuwah fillah dan bersama2 belajar di antara satu sama lain untuk upgrade ilmu dan pengetahuan kesihatan.

Boleh dapatkan produk Shaklee secara Cash On Delivery (COD) di kawasan2 liputan kami:
-          Kota damansara
-          Kampung Melayu Subang
-          Lapangan Terbang Skypark
-          Ara Damansara
-          Subang Perdana

Kalau nak lajak terlebih 1, 2 kawasan masih boleh diterima..hehehe…

Selain daripada tempat2 dinyatakan, kami bersedia memberikan servis melalui postage.


Boleh call @ SMS @ Whatsapp: 012-3198354 atau 013-3528860 untuk servis kami yang insya Allah tidak akan anda sesali! ;-)

**************************************************
Fadhilat Asma'ul Husna - Al Fattaah (Maha Pembuka)
Sesiapa yang meletakkan tangannya di atas dada selepas solat Subuh dan membaca nama ini 70 kali, maka Insya Allah cahaya iman akan menerangi hatinya.

7 comments:

  1. Assalamualaikum, saya membalas kunjungan
    hari tu ada tanya di blog saya bagaimana cara nak jadi follower
    terutama apabila dia menjadi syarat wajib untuk join giveaway atau segment

    senang aje, cari di blog tersebut widget FOLLOWERS
    Lepas tu klik aje JOIN THIS SITE, done =)

    Kalau still ada masalah, boleh singgah di blog saya lagi untuk bertanya =)

    ReplyDelete
  2. Assalam Farisya, romatiknya.....hehehe...

    ReplyDelete
  3. Oh, distributor Shaklee ya! Saya ni sampai sekarang belum pernah guna produk Shaklee ni. Lagi sendu bunyinyakan...

    ReplyDelete
  4. semoga di permudahkan urusan perniagaan anda berdua :D

    ReplyDelete
  5. Semoga murah rezeki di bulan ramadhan ni. Amiin..

    ReplyDelete
  6. semoga sukses dalam apa jua urusan

    ReplyDelete
  7. Ok.....tq atas info Farisya....
    So far tak pernah guna pun produk ni

    ReplyDelete

Jom Komen! ;-)

There was an error in this gadget