Tuesday, January 5, 2016

#39: Set Cantik Versi Bajet...

Biiznillah...

Ni lah testimoni yang dijanjikan tu...Jom baca !

Masalah: Kulit muka berjerawat teruk sehingga kemerahan dan berparut

Produk Shaklee yang membantu: Vitamin C, ESP

*******************************************************
TESTIMONI 007: NURUL SYAZWANI MOHD SALLEH

Dulu kulit saya agak bersih..takde obvious scars..memang boleh keluar bare faced tepek bedak baby je. tak tipu. bila nak meningkat umur remaja, perasaan nk cuba pelbagai produk pun datang. the last thing i remembered using ialah sabun susu beras..mula-mula pakai ok je..tapi lepas tu mula naik jerawat yang teruk..kononnya pegi facial spa untuk buat treatment..tapi masalahnya orang kat spa tu picit semua jerawat with no mercy..tak peduli pun walau àir mata deras mengalir.. muka lepas tu jadi sangat teruk..kemerahan dan berparut..and from that day onwards saya jadi kurang keyakinan diri sebab kulit muka dah teruk..

Kemudian saya bertemu dengan shaklee dan mula amalkan set kecantikan shaklee..vitàmin C dan ESP..sebab buudget tak banyak masa tu. saya ambil 2 supplement ni dulu...setelah berusaha dan konsisten, alhamdulillah kulit saya semakin pulih. kulit pun semakin cerah, tona kulit sekata dan saya juga rasa lebih sihat smile emoticon

Nurul Syazwani Mohd Salleh


TESTIMONI KULIT CANTIK

 ************************************************************* 
Borak-borak Sihat: 
012-3198354 (Farisya) 013-3528860 (Nasrul) 
SID ID: 912713 
 COD: Kampung Melayu Subang / Kota Damansara / Kajang 
POS: Nationwide
 **************************************************
Fadhilat Asma'ul Husna - Al Samii' (Maha Mendengar)
Dialah yang mendengar semua - yang datang dari bibir, yang melintasi fikiran, yang dirasai oleh hati, desiran daun di dalam tiupan angin, langkah-langkah semut dan atom yang bergerak melalui kekosongan.

1 comment:

  1. Bagi yg ada masalah kulit muka, bila jumpa product yg sesuai mmglah sangat bersyukurkan Farisya....
    Yg menjual pun dapat pahala kan....

    ReplyDelete

Jom Komen! ;-)

There was an error in this gadget